Monday, August 30, 2010

8.31.2010 "TUESDAYS AROUND THE WORLD"

Time to link up and share your Tuesdays with us! Simply share your own "today" (in a post on your own blog where you mention, and link back to Communal Global) then link up with us (at the bottom of this post) so we can come and visit your blog and see your unique (or wonderfully ordinary) "TODAY"! Oh, and while you're at it, feel free to add our button to your site (see the link that says "add us" in our header? Click that!) so more of your friends can share in the sharing! We can't wait to see your "Today."

~~--~~


KAT, AUSTRALIA
8.31.10
Who knew sprinkles could be so much fun!? Me and my best friend outside, being a little silly...



BUCKEROOMAMA, HONG KONG
8.31
Josh, my little Man from Atlantis.



SONYA, THE NETHERLANDS
8.31
Today my old life and home are on my mind.I miss my history,language,favortie stores,friends and family. I get tired of trying sometimes



RIKAKO, JAPAN
8.31 Today
The tart of pear-it was soooo delicious.



BECKY, PHILADELPHIA
8.31.10
Swinging and laughing our way thru the last few days before school starts.



MADDY, NEW JERSEY/NYC
8/31/10
Like a fish in water!



SUKI, GERMANY
suki,today,31.8.
Oh my happy smiling baby boy and I did a beautiful walk today.


9 comments:

  1. Hi all,

    I love all your photos today, particularly your dog Suki, what a gorgeous animal. Am sending you a virtual hug from Italy Sonya!

    ReplyDelete
  2. Wonderful peak into your lives today! Have a great day ladies.

    ReplyDelete
  3. love seeing photos around the world.

    ReplyDelete
  4. love seeing photos around the world.

    ReplyDelete
  5. love seeing photos around the world.

    ReplyDelete
  6. Wonderful pictures everyone. Really love the sprinkles and the last happy days of summer.

    ReplyDelete
  7. [url=http://www.pi7.ru/main/1665-moskovskie-gosavtoinspektory-raskrasyat-loshadey-pod-zebr.html ]помогите!!! как лечить больные волосы? [/url]
    Хочу приехать в Москву! У себя уже делали все: и выскабливание, и гистероскопию и конизацию! Толку мало! Меня мучают контактная мазня в последствии палового акта! Боюсь, а внезапно могу что-то пропустить!

    ReplyDelete
  8. [url=http://www.pi7.ru/zdorove/1707-televizor-ugrozhaet-zdorovyu-malyshey.html ]Пальма первенства в сексе принадлежит рыжим бестиям [/url]
    рассталась с парнем-мои первым мужчиной. закрутила роман с восхитительным юношей, у которого было много девушек. дело идёт к сексу. боюсь показаться неопытной, боюсь спать с кем-то помимпо первого, просто волнуюсь в общем

    ReplyDelete
  9. Как говорилось на Seexi.net Мой мужчина долго меня добивался. Развелся с женой. Добился. В итоге я его полюбила. Он мой первый и единственный на данный момент мужчина. Он далек от моего идеала, но сердцу не прикажешь.
    Сейчас он живет у меня, с работы его уволили, много времени проводит с друзьями. Я в свою очередь работаю, готовлю, убираю и т.п.
    И с каждым днем я все более ощущаю, что он остыл ко мне: он уже не устремляться каждый день быть со мной, все реже делает любезностьы, а самое главное - во всем обвиняет меня. Я для него буквально каждый день плохая.
    Я как маятник в этих отношениях - то все замечательно, любовь до слез, взаимная, то здесь же скандал: "Ты для меня ничего за это время не сделала!" А я и сюрпризы, и любовь ему...
    Я не могу его выгнать - ему некуда идти. Но мне каждый день может показаться на первый взгляд, что он меня не ценит. Я его очень люблю. Но знаю, что он полюбил меня недоступную, далекую и ему не принадлежащую, а в данный момент я шага не могу без него сделать. Это уже какая-то зависимость от человека.
    В общем, суть в том, что я хочу остыть к нему, перестать боятся потерять свой блеск его, хочу, чтобы он поощущал, что теряет меня, чтобы зашевелился! Но как?
    Я на грани, мне не хватает сил! Помогите! Посоветуйте, как справиться с любовью, в случае в случае если мы сообща живем???

    ReplyDelete